Krema, labne peyniri ve toz şekeri derin bir kapta çırpın. Yumurtaların ak ve sarısını ayırın. Yumurta sarılarını çırparak, kremalı karışıma ilave edip, çırpmaya devam edin. Vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip karıştırın. Hindistancevizini ilave edin. Ayrı bir kapta yumurta aklarını çırparak kar haline getirin. Karıştırarak hindistancevizli karışıma ekleyin. Sufle kaplarını yağlayın. Hamuru kaplara pay edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Piştiğinde fırının kapağını açmadan bir müddet içinde dinlendirin. Daha sonra kapağı aralayarak bir süre daha bekletin. Çilekleri püre yaparak toz şeker ve suyla ocağa oturtun. Kaynama noktasına geldiğinde ocağın altını kısın veya en küçük ocağa oturtun. Nişastayı ekleyerek karıştırın. Hafif koyulaşmaya başladığında ocağın altını kapatıp, soğumaya bırakın. Sosu, pastacıkların üzerine gezdirin. Çileklerle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.