Pastırmalı Yumurtalı Krep

Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağı koyup eritin. Üzerine 1 adet yumurta kırın ve sarısı dağılmadan beyazı tamamen katılaşana kadar pişirin.
-
2
Kalan yumurtaları da aynı şekilde pişirip kenara alın. Aynı tavaya pastırmaları ekleyin ve çıtır olana kadar soteleyin. Ardından aynı tavaya yıkanıp ayıklanmış ıspanağı koyup soteleyin.
-
3
Tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın. Kreplerin içine önce yumurtaları koyun. Pastırma ve ıspanaktan 1'er yemek kaşığı koyduktan sonra ister açık ister kapalı olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL