Kaymaklı Pan Pan

Pankek severler için lezzetli kaymaklı pan pan tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, tuz, toz şeker, karbonat ve kabartma tozunu bir kapta harmanlayın. Ayrı bir kapta süt, yumurta ve tereyağını karıştırıp unlu karışıma ekleyin. Daha sonra çırpma teli ile 10 saniye karıştırın.
-
2
Yapışmaz yüzeyli bir tavayı hafifçe yağlayıp silin. Hazırladığınız harçtan bir kepçe dökün. Arkalı önlü pişirip kenara alın. Tüm harç bitene kadar aynı işleme devam edin.
-
3
Daha sonra bir adet pankek'i servis tabağına alın. Üzerine kaymak koyun ve bal gezdirin. Üzerine ikinci pankeki koyup yeniden kaymak ve bal ekleyin. Malzeme bitene kadar aynı işleme devam edin. En üste kaymak koyun ve ceviz serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL