Girit Ekmeği

Akdeniz'in zarif lezzetini sofranıza getiriyor! Geleneksel Girit mutfağından ilham alarak hazırlanan bu ekmek, zeytinyağının ve taze otların mükemmel birleşimiyle hazırlanıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmeği dörde bölüp, ortadan ikiye kesin. Ayrı bir yerde zeytinyağı, kıyılmış nane, fesleğen, karabiber ve biberiyeyi karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerlerine sürüp, kaşar peyniri serpiştirin.
-
2
Rendelenmiş domates koyun. Kalan zeytinyağlı karışımı ekmeklerin üzerlerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL