Tavuklu Makarna Ograten

ORTA 4 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk suyu ve suyu bir tencereye alın. Kepekli makarnayı suda haşlayın. Süzüp bir fırın tepsisine yayın. Bu arada beşamel sos için, unu hafifçe kavurun. Rengi dönmeye başladığında sütü ve çırpılmış yumurta sarısını ekleyip 4-5 dakika karıştırarak pişirin. Rendelenmiş kaşarı ekleyip ocaktan alın. Karıştırıp makarnanın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, beşamel sos kızarana kadar bekletin. Fırından çıkartıp, üzerine didiklenmiş tavuk eti ve ince kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...