PATATES MANTISI

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayın.
    Teflon tavaya 2 kaşık sıvı yağını alıp kızdırın.
    Patatesleri içine alıp kısık ateşte patatesler yumuşayana kadar kavurun.
    ( bu işlem biraz uzun sürüyor, sıvı yağın miktarı özellikle az olmalı. Patatesler sıvı yağda kızarmayacak ama iyice kavrulacak)


    Soğanı piyazlık doğrayıp kalan yağda karamelize olana kadar kavurun. İçine naneyi ve pul biberi katıp yağa renklerini vermesini sağlayın.


    Yumuşayan patatesleri servis tabaklarına pay edip üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
    Karamelize soğanları da üzerine serpip sıcak servis yapın


    Afiyet olsun

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.