MEZGİT fileto, taze soğan, sarmısak, kırmızı biber, sivri biber ve kabuğu soyulmuş domatesi incecik kıyıp karıştırın. Tuz, karabiber, pulbiber ekleyin. Daha sonra tavaya aldığınız zeytinyağında hafif soteleyin ve soğumaya bırakın. Yufkayı önce 2 parmak kalınlığında enlemesine, sonra da 2 parmak kalınlığında boylamasına kesip, kareler elde edin. Ortalarına balıklı iç harçtan koyup, üçgen şekilde kapatıp, kenarlarına bastırın ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.