Maydanozlu Mantı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAMURU hazırlamak için, unu düz bir zemine alıp ortasını havuz gibi açın. Yumurtayı kırın. Maydanoz ve tuz ekleyin. Azar azar ılık su ilave ederek sertçe bir hamur hazırlayın. 10 dakika, üzeri örtülü olarak dinlendirin. Harcı için soğanı incecik kıyıp kıyma ile karıştırın. Kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyin. Hamuru bezelere ayırın ve un serperek açın. Sonra büyükçe kareler şeklinde kesin. İçlerine harç koyup üçgen şeklinde kapatın. Uçlarını iyice bastırın. Hazırladığınız mantıların yapışmaması için yağlı kağıdın üzerine koyun. Daha sonra tuzlu kaynar suda yumuşayana kadar haşlayıp süzün. Arzunuza göre sarmısaklı yoğurtla servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.