Mantarlı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    SUYU tencereye alın. Tuz, sıvıyağ ve tereyağını ilave ederek kaynamaya bırakın. Kaynadığında makarnayı ilave edip 10 dakika haşlayıp, süzün. Sosu hazırlamak için sıvıyağı tencereye alın. Soğanı halka doğrayarak tencereye ilave edin. Soğanın kokusu çıkana kadar kavurun. İkiye böldüğünüz mantarları ekleyerek 5-6 dakika pişirin. Biber salçasını ilave ederek 3-4 dakika daha soteleyin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnayı, kekiği ve karabiberi ekleyerek, karıştırın. Servis tabağına aldığınız makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...