Tereyağı, pudra şekeri, limon ve portakal kabuğu rendelerini mikserde çırpın. Üzerine yumurta sarılarını ekleyip karıştırın. Un, kabartma tozu, tarçın, hindistan cevizi ve tuzu bir kapta eleyin.
Unlu karışımı yavaşça tereyağlı karışıma ilave edin. Fındıkları da ekleyip karıştırın. Hamuru streç filmle sarıp buzdolabında 1 saat dinlendirin. Daha sonra unlanmış tezgahta açıp yuvarlak kalıplarla kesin. Kestiğiniz parçaların yarısının üzerine küçük kalıplarla delikler açın. Bir fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayıp kurabiyeleri üzerine dizin.
Bu şekilde yarım saat buzdolabında bekletin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğutun. Çikolatayı benmari usulü eritip deliksiz kurabiyelerin üzerine sürün. Delikli kurabiyeleri de bunların üzerine kapatın. Eritilmiş çikolata ve pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.