Bir kaba yumurtaları kırın ve pudra şekerini de ekleyip çırpın. Üzerine tereyağı, ayçiçek yağı, süt ve vanilyayı ilave edip karıştırın. Bu karışıma, kabartma tozu eklediğiniz unu katıp yoğurun.
Daha sonra hamuru ikiye ayırın ve bir parçasına kakaoyu döküp yeniden yoğurun. Her iki parça hamuru bir merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın. Büyük ve küçük kalıpların her ikisiyle de hem kakaolu hem sade hamurdan parçalar kesin.
Büyük beyaz kalplerin üzerine, küçük kakaolu kalpleri, büyük kakaolu kalplerin üzerine de küçük beyaz kalpleri koyun. Birbirlerine yapışmaları için hafifçe bastırın. Hazırladığınız kurabiyeleri yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden 160 derece ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirin.