Elmaların kabuklarını soyup, rendeleyin. 2 yemek kaşığı pudra şekeri ekleyip ocağa oturtun. Elma pişene dek karıştırıp, ocaktan alın. Ayrı bir yerde kalan 5 yemek kaşığı pudra şekeri, un, margarin, tarçın ve cevizi iyice yoğurun.
Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, elinizle açın. Ortasına 1 tatlı kaşığı elmalı harç koyup kapatın. Hamur bitene dek işlemi tekrarlayın. Buzdolabının alt rafında 30 dakika dinlendirip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.