Limonlu Hindistancevizli Kek

Limonun tazeliği ve ferahlığı hindistan ceviziyle birleşimi lezzetli kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta ve toz şekeri kar haline gelene dek çırpın. Limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, hindistan cevizi, mısır unu, eritilmiş tereyağı, un ve portakal suyu ekleyip karıştırın.
-
2
Karışımı yağlanmış orta boy yuvarlak kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kontrol ederek pişirin. Üzeri için pudra şekeri ve limon suyunu karıştırıp kekin üzerine sürün. Hindistan cevizi serpip 5 dakika dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL