Limon Soslu Kek
Limon soslu kek, çay ve kahve yanında tercih edilebilecek bir alternatiftir.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Toz şeker ve yumurtaları 3-4 dakika çırpın. Üzerine ayçiçek yağı ve yoğurdu ekleyip, çırpmaya devam edin. Vanilya ve unu da ekleyip, tekrar çırpın. Çırpmaya son verip, kabartma tozunu ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave ederek tahta kaşıkla karıştırın.
 - 
                    2
                    Yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına harcı boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 35-40 dakika kadar pişirin. Sosu için, limon suyunu ve pudra şekerini karıştırın. Keki fırından çıkarıp, üzerine sosu gezdirin ve servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                    
                                    
                                    
                                                YILDIZ ÖZ SAMAHA