Isıya dayanıklı bir kapta çikolata ve margarini eritin. Kakao ve süt ilave edip iyice karıştırın. Tencereyi ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Diğer taraftan yumurtaları tuzla birlikte 10 dakika mikserin en yüksek devrinde çırpın.
İçine şekeri ilave edip koyu bir kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin. Kaşık kaşık kakaolu karışımı yumurtalı harca eklerken mikserle çırpmaya devam edin. Unu ekleyip bütün malzemeyi karıştırın. Hamuru yağlanmış orta büyüklükteki bir tart kalıbına boşaltın.
150 dereceye ayarlanmış fırında (önceden ısıtılmamış) 20-25 dakika pişirin. Ilındıktan sonra üzerine rendelenmiş çikolata serpin. Dilimleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.