Kıymayı derin bir kaseye alın ve içine soğan-sarımsak rendeleyin. Galeta unu,tuz ve baharatları da ekleyip,köfteyi yoğurun. Yarım bardak sıvı yağ ve suyu bir kasede karıştırın. Yufkayı tezgaha serin ve bu karışımdan fırça yardımıyla her yerine sürün.Yufkanın kenarindan ortaya doğru katlayın. Köfteyi 5 eşit parçaya bölün.Yufkanın kenarına köftenin bir parçasını uzunlamasına yayın ve yufkayı rulo şeklinde sıkıca sarın. Kalan diğer yufka ve köftelere de aynı işlemi uygulayın.Rulo olan yufkaları 2 parmak enliğinde kesin ve yağlanmış borcam tepsiye döşeyin.180 derecede yufkalar kızaran kadar pişirin. Salçalı sos için;tavaya tereyağını alın ve eritin.üzerine salçayı ekleyin ve karıştırın.yarım bardak suyu ilave edip,kısık ateşte biraz pişirin. Fırından çıkan yufkalı köfteleri servis tabağına alın ve üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirin. Son olarak salçalı sos döküp,sıcak sıcak servis edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.