Tavuk göğsünü tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip, haşlayın. Sudan alın ve iri küpler halinde doğrayın. Bezelye, kabukları soyulmuş havuç ve patatesi ayrı ayrı haşlayıp, süzün. Havuç ve patatesi küçük küpler halinde doğrayın. Tavuk etini sıvı yağda 1-2 dakika kavurun. Üzerine bezelye, havuç, patates ve taze soğanın iri doğranmış yeşil kısımlarını ilave edin. Tüm malzemeyi 1-2 dakika çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyin. Milföy hamurlarını hafif yumuşamaları için 5 dakika oda sıcaklığında bekletin. Tezgah üzerinde elinizle hafifçe incelttikten sonra 2 adet milföy hamurunun iki ucu üst üste gelecek şekilde birleştirin ve dikdörtgen bir hamur elde edin. Ortasına tavuklu iç harçtan koyun ve önce uzun kenarları daha sonra kısa kenarları üst üste gelecek şekilde kapatın. Diğer milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayın. Fırın tepsisine yerleştirin ve üzerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.