Derin bir kasede yumurta, sıvı yağ, süt, toz şeker, tuz ve kabartma tozunu karıştırın. Unu azar azar alabildiği kadar ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 15 dakika dinlendirin. Ayrı bir kapta çökelek, tarçın, haşhaş tohumu ve dövülmüş cevizi karıştırın. Dinlenmiş hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Her bir hamuru avucunuzun içinde yuvarlak olacak şekilde açın. Ortalarına tarçınlı iç harçtan 1'er çorba kaşığı koyun. Kenarlarından ortası açık kalacak şekilde bükün. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 40 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.