Otlu Krep
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamuru hazırlamak için, yumurta, süt ve unu çırpıp üzerine tuz ekleyin. İncecik kıydığınız dereotunu da karışıma ilave edin. Hafifçe yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavaya krep hamurunun yarısını dökün. Tavayı sallayarak hamuru yayın. Bir yüzü pişince diğer tarafını çevirin. Piştikten sonra kenara alın. Kalan hamurla diğer krebi hazırlayın. Krepleri servis tabağına alıp içlerine elle irice koparılmış maydanoz, dereotu, nane, tere ve fesleğen yapraklarını koyun. Salam ve beyaz peynir dilimlerini ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL