Kuru mayayı toz şeker ve sütle karıştırıp 5 dakika bekletin. Yumurta, margarin, sıvı yağ ve tuzu katıp karıştırın. Unu da ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur hazırlayın. Üzerini temiz bir bezle örtüp 30 dakika mayalanmak üzere bırakın. Dereotu, maydanoz, nane, kekik ve reyhanı ince kıyıp mısır gevreğiyle birlikte hamura karıştırın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Elinizle şekil verip yağladığınız fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üstleri pembeleşene kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.