Minik Poğaçalar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ilık şekerli süt içerisinde maya eritilir. Sonra tüm sıvı malzemeler katılır, daha sonra un ilave edilir ve ele yapışmayacak şekilde bir hamur elde edilir. Hamur streç film ile sarılarak 30 dakika kadar bekletilir ve tekrar yoğurulur. Daha sonra avucumuzun içerisinde şekil verilerek iç malzemesi konulur dilediğiniz iç malzemeyi kullanabilirsiniz ben sosis kullandım. Daha sonra poğaçalarımız maydanoza bulanır ve üzerine yumurta sarısı sürülür. Fırın tepsisinde yaklaşık 2 misli büyüyecek kadar mayalandırılır ve 175 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilir sonrada afiyetle yenilir.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.