Minik Kabaklı Tavuklu Börek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğüslerini et döveceği havan tokmağı ile döverek iyice inceltin. Üzerlerine minik kabakları (kabuklarını soymadan) ve iri doğranmış biberleri yerleştirin. Soya sosunu paylaştırın. Tavuk göğüslerini rulo şeklinde sarın. 1 adet yufkayı ortadan ikiye bölün. Yufkalarla da tavukları bohça şeklinde sarın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. 250 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL