Mantarlı Papardelle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MANTARLARI dilimleyin ve kızdırılmış sıvıyağda kavurun. Mantar, suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Jambonları şerit halinde doğrayıp mantarlara ilave edin. Birlikte 2-3 dakika daha kavurun. Nişasta, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın. Bu arada papardelleyi bol suda 9 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine mantarlı karışımı yayın. En üste rendelenmiş parmesan peynirini serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...