Mantarlı Milföyler

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarların zarını soyun ve incecik doğrayın. Kıyılmış soğanla birlikte bir tavaya alın. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, kısık ateşte 5 dakika soteleyin. Ocaktan alın ve krema ilave edin. Milföylerin ortasına mantarlı harçtan koyun. Kenardaki açık kısımlara yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında börekler kabarana kadar pişirin. Tepsiyi fırından çıkarıp, kaşar peyniri serpin. Tekrar sıcak fırında kaşar eriyene kadar tutun ve çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...