Makarna ile Lahananın Dansı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
LAHANAYI büyükçe dilimledikten sonra bir kaseye koyup tuz serpin. Üzerine ağırlık olarak porselen bir tabak kapatıp 1 gece dolapta bekletin. Yemeği hazırlayacağınız zaman lahanayı kevgire alıp elinizle hafifçe sıkın. Tereyağını eritip yemeklik doğradığınız soğanı ve lahanaları üzerine ekleyip lahanalar kahverengileşene kadar yaklaşık 30-40 dakika kavurun. Makarnayı haşlayıp süzün. Lahanaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine bol taze çekilmiş karabiber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL