Hamur için süt, sıvı yağ, yoğurt ve tuzu yoğurma kabına alın. Kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edene kadar ılık su ve un ilave edip, yoğurun. Hamurdan 8 adet beze yapın ve 10 dakika dinlendirin. Kıymalı iç harç için yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağda rengi dönene kadar soteleyin. Kıyma, tuz ve karabiber ekleyip, 2 dakika daha soteleyin. Peynirli iç harç için rendelenmiş beyaz peyniri karabiberle karıştırın. Patatesli iç harç için haşlanmış patatesi ezip, tuz ve karabiberle karıştırın. Dinlenmiş hamurların her birini ince olacak şekilde tepsi büyüklüğünde açın. Bir kısmına kıymalı, bir kısmına peynirli ve bir kısmına da patatesli iç harçtan koyup, rulo şeklinde sarın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin ve 4 parmak genişliğinde kesin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.