Karamelize Soğanlı Pazılı Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencerede 1 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtın. 1 çorba kaşığı tereyağı ekledikten sonra ince halkalar şeklinde doğranmış soğanları ve 1 çay kaşığı tozşekeri ilave edin. 10 dakika pişirin. Ateşi biraz kısıp, 10 dakika daha pişirin. Soğanları başka bir kaba aktarın. Aynı tencereye tavuk suyunu koyun. Yüksek ateşte ısıtın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Bu arada başka bir tuzlu suda makarnayı 5 dakika haşlayın. Süzdükten sonra tavuk suyunu ekleyin. Bu arada ince kıyılmış pazıyı 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Soğanları ilave edin. Makarnayı haşladığınız tavuk suyu fazla kaldıysa süzün. Pazılı harçla karıştırarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL