Çok küçük kesilmiş soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Yıkanmış ve suyu süzülmüş eti ve haşlanmış nohudu ekleyin. Kaynar suyu ekleyin. 20 dakika orta ateşte kaynatın. 30-40 cm çaplı fırın tepsisini yağlayın. Erişteyi içine yayın. 180-200 derece fırında karıştırarak biraz ısıtın. Et parçalarını eriştenin üzerine sıralayın. Nohutlu kaynar suyu üzerine dökün. Fırının ısısını biraz daha yükseltin. Suyunu çekene dek pişirin. Sarmısaklı yoğurt ve toz kırmızıbiberli yağla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.