Dört Mevsim Kol Böreği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Harç için kabak, havuç, kırmızı biber ve sivri biberi temizleyip, dilediğiniz şekilde dilimleyin. Tuz ve karabiber ekleyip, sıvı yağda hafif soteleyin. Ocaktan almaya yakın kıyılmış maydanoz ekleyin. Yufkayı düz bir zemine yayın. Ortasına harcı yerleştirin. Ayrı bir yerde yumurta ve sütü iyice çırpıp, yufkanın ve harcın üzerine gezdirin. Rulo şeklinde sarıp, üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL