Yoğurtlu Elma Aşı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye sıvıyağı alın. Kızınca bir adet defne yaprağı ve eti ilave edin. Etler suyunu çekene kadar soteleyin. Soğanı rendeleyip, ete ilave edin. Üzerini örtecek kadar su koyun. Kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu katın. Elmaları, kabuklarını soymadan ikiye bölün ve çekirdek yataklarını çıkarın. Tekrar ikiye bölün ve dört parça halinde tencereye koyun. Yoğurdu 1 su bardağı suyla seyrelterek yavaş yavaş tencereye aktarın. Elmalar pişince tencereyi ocaktan alıp, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.