Yoğurtlu Elma Aşı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencereye sıvıyağı alın. Kızınca bir adet defne yaprağı ve eti ilave edin. Etler suyunu çekene kadar soteleyin. Soğanı rendeleyip, ete ilave edin. Üzerini örtecek kadar su koyun. Kısık ateşte etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu katın. Elmaları, kabuklarını soymadan ikiye bölün ve çekirdek yataklarını çıkarın. Tekrar ikiye bölün ve dört parça halinde tencereye koyun. Yoğurdu 1 su bardağı suyla seyrelterek yavaş yavaş tencereye aktarın. Elmalar pişince tencereyi ocaktan alıp, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL