Yeşil Biberli Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    WOK'A 1.5 su bardağı sıvıyağı alıp iyice ısıtın. Dana etini bu yağda 30 saniye kadar kızartın. Sonra eti yağdan çıkartıp süzülmeye bırakın. Aynı wok'a, kalan 1.5 su bardağı sıvıyağı ilave edin. İçine dolma biber, havuç, taze soğan ve sarmısak ilave edin. Yüksek ateşte tahta bir kaşık yardımıyla 2-3 kez çevirip içine pişmiş dana etini ve tavuk suyunu koyun. Tuzunu ilave edin. Tavuk suyu kaynamaya başladığında 2 çay kaşığı nişastalı suyu tencereye alıp sosu özleştirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...