1 kuzu budunun her tarafını baharat, zeytinyağı, limon suyu, 3 diş ince kıyılmış sarımsak ve tuzla birlikte iyice ovun. Soğan ve sivri biberi irice doğrayıp Olivin Düdüklü Tencere'ye yerleştirin. Kalan 3 diş sarımsağı bütün olarak üzerine ekleyin. Kuzu budunu harcın üzerine yerleştirin. Suyu tencereye ekleyip, kapağını kapatın. 2 Yüksek ateşte, Düdüklü Tencere'nin 2'nci kademe ayarında
buhar çıkana dek pişirin. Buhar çıkmaya başlayınca ocağı orta ateşe getirip, 35-40 dakika pişirin. Ocağı kapatıp, tencereyi buhar tahliye ayarına getirin. Tüm buharı boşalttıktan sonra kapağı açın ve yemeği servis tabağına alın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.