Soğanlı Rozbif

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAVUÇ, kereviz, pırasa ve maydanozu ufak ufak doğrayın. 2 adet soğanı ikiye bölüp yarım ay şeklinde doğrayın. Etin etrafında görünen bütün yağları temizleyin. Üzerine tuz ve karabiber serpip, eti ovun. 3 çorba kaşığı sıvıyağı tavada kızdırıp etin her tarafını yağda kızartın. Eti bir tencereye aktarıp üzerine 4 bardak sıcak suyu ekleyin. içine doğranmış sebzeleri ve 2 adet soğanı ilave edip, 2 saat pişirin. Etler pişerken patatesleri haşlayıp, sonrasında kabuklarını soyun ve ezin. Eti kızarttığınız tavada kalan sıvıyağda ezilen patatesleri, tuzunu ayarlayıp kavurun. Artan 7 adet soğanı halka halka doğrayın. Ayrı bir tavaya bir buçuk bardak sıvıyağı aktarıp, soğanları iyice kavurun. Pişen eti servis tabağına alın. Tencerede kalan sebzeleri robottan geçirip 10 dakika daha kaynatın ve etlerin üzerine ilave edin. Kızaran patates ve soğanlarıda aktarıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.