Şehriyeli Kuzu İncik
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sıvıyağı tencereye alıp, et, yemeklik doğranmış soğan ve havuç ekleyip birlikte kavurun. Suyunu ilave edip, kapağı kapalı olarak 1 saat 15 dakika, orta ateşte pişirin. Diğer taraftan margarin bir tavada eritip, şehriyeyi pembeleşene kadar kavurun ve pişirdiğiniz ete ekleyin. Daha sonra tencereye 4'e bölünmüş domatesleri ve iri doğranmış biberleri de ilave edin. Tuz ekleyip, şehriye yumuşayana kadar pişirin. 20 dakika dinlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL