Şehriyeli Kuzu İncik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağı tencereye alıp, et, yemeklik doğranmış soğan ve havuç ekleyip birlikte kavurun. Suyunu ilave edip, kapağı kapalı olarak 1 saat 15 dakika, orta ateşte pişirin. Diğer taraftan margarin bir tavada eritip, şehriyeyi pembeleşene kadar kavurun ve pişirdiğiniz ete ekleyin. Daha sonra tencereye 4'e bölünmüş domatesleri ve iri doğranmış biberleri de ilave edin. Tuz ekleyip, şehriye yumuşayana kadar pişirin. 20 dakika dinlendirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...