Sebzeli ve Terbiyeli Kuşbaşı Et
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ kızgın tencereye atın ve 1-2 dakika çevirin. Tereyağını katın ve kısık ateşte kavurun. Sıcak suyu ilave edin ve suyunu çekene kadar pişirin. Diğer tarafta zeytinyağında küp şeklinde doğranmış patlıcan, kabak, havuç ve patatesi soteleyin. İri kıyılmış kırmızı ve sivri biberi katın. Kiraz domatesleri de ilave edip sotelemeye devam edin. En son ince kıyılmış mantar, rendelenmiş domates, tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip 10 dakika pişirin. Terbiye için sirke ve sarmısağı robottan geçirin. Yemek sıcakken içine terbiyeyi ilave edin ve karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL