Salçalı Dana Rosto
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ, 4 parça olacak şekilde dilimleyin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağını koyun.Isındıktan sonra et dilimlerin önlü arkalı kızartın. Ayrı bir tavaya aldığınız 1 çorba kaşığı zeytinyağındapiyazlık doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısağı kısık ateşte soteleyin. Salçaları ilave edin ve sotelemeyedevam edin. Süt ve suyu katıp, bir taşım kaynatın. Tane karabiber ve tuzunu ekledikten sonra tavayıocaktan alın. Kızarttığınız eti ısıya dayanıklı bir fırın kabına alın ve üzerine salçalı suyu gezdirin. Öncedenısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL