Öncelİkle 1 kase suya tuz koyup böbrekleri bu tuzlu suda 15 dakika bekletin. Sonra bir süzgeçte, yürekle beraber iyice yıkayıp suyunu süzdürün. Ciğeri, suyu süzülmüş böbrek ve yüreği kuşbaşı doğrayın. Soğanı soyup küp küp doğrayın. Tavaya zeytinyağını alıp soğanı pembeleştirin. Böbrek ve yüreği ilave edip 20 dakika pişirin. Sonra küp doğranmış domates, ince kıyılmış sivri biber ve ciğerleri katıp 10 dakika daha pişirin. En son tuz, karabiber ve kekiği de ilave edip karıştırın, ocağı kapatın. Tavanın kapağını örterek 5 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.