Robespierre

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bonfilenin her yerini ızgarada pembeleşene dek pişirin. Çok keskin bir bıçak yardımıyla bonfileyi ince dilimler halinde kesin. Dilimlerin her birini streç filmin arasına koyarak, et tokmağıyla hafifçe dövün. Dilimlerin üzerine taze biberiye serpin. Dilimleri hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin. 250 derece fırında 3 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra dilimlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Dilimleri servis tabağına, ortası boş kalacak şekilde dizin. Ortadaki boşluğa roka yaprakları ve dilimlenmiş biberi koyarak, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...