İNCE kıyılmış soğanı tereyağında kavurun. Kapamalık kuzu etini soğanın üzerine koyun ve kısık ateşte kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. Kendi suyunda pişen eti fırına dayanıklı bir kabın içine alın. Üzerine sıcak su, limon suyu, defne yaprağı, tuz ve karabiber ilave edin. Ayrı bir tavada çok ince kıyılmış pırasayı zeytinyağında kavurun ve etlerin üzerine yayın. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.