Papara
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bayat ekmeği küp doğrayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağı, yapışmaz yüzeyli tavaya koyun. Ekmekleri yağda hafifçe kızartın. Servis tabağına alın. Dövülmüş sarmısağı yoğurtla karıştırın. Diğer tarafta kıymayı, 1 çorba kaşığı sıvıyağ ile kavurun. Sivri biberi ince kıyıp, kıymaya ekleyin. Daha sonra çok küçük doğrayıp, karışıma ilave edin. Salça, tuz, karabiber, pulbiber ekleyin. Et suyunu ilave edin. Biraz soteleyip ocaktan indirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün. Kıymalı harcı da üzerine yayın. En üste maydanozu serpip, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL