Nar Ekşili Mantar Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları yıkayıp, kağıt havlu ile kurulayın. Enlemesine ortadan ikiye kesin. Diğer tarafta kıymaya tuz, karabiber katıp yoğurun. Daha sonra elinizi suya batırarak, köfteden ceviz iriliğinde parçalar koparın. Mantarın altta kalan kısmının üzerine kıymayı yayın. Diğer yarısını da üzerine kapatın. Fırın tepsisine dizin.
    Mantarlar bitinceye kadar bu işleme devam edin. Fırın tepsisinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Daha sonra üzerindeki folyoyu açıp, mantarların bıraktığı suyu bir kaba süzün. Bu suyun içine salçayı ve nar ekşisini katarak iyice karıştırın. Mantarların üzerine gezdirin. Tekrar fırına verip, üzeri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.