Mücverli Kuzu Madalyon
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mücver malzemesini bir kapta karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ocağa oturtun. Orta ateşte ısıtın. Ardından sıvıyağı dökün. Kasedeki mücver malzemesinden tepeleme 2 çorba kaşığı alıp, tavaya koyun ve spatulayla hafifçe bastırarak kızartın (mücverlerin sıcak kalmasını sağlayın). Etleri tavaya alıp, harlı ateşte her iki yanını da altın sarısı olana dek kızartın. Mücverleri servis tabağına yerleştirin. Tavayı ateşten alıp, madalyonları mücverlerin üzerine koyarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL