Kuşkonmaz Yatağında Kuzu Küşneme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Fesleğenli humus için fesleğen yaprakları, kuru fasulye, tahin, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu pütürsüz bir görünüm alana dek blenderden geçirin. Ocağa oturtup, kısık ateşte karıştırarak ılınmasını sağlayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp, kuşkonmazları 5 dakika soteleyin. Aynı zeytinyağında tuz ve karabiber eklediğiniz kuzu küşnemeleri önlü-arkalı pişirin. Servis tabaklarına fesleğenli humusu pay edin. Üzerlerine kuşkonmaz yerleştirin. Kuzu küşneme koyup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...