Nohutu akşamdan ıslatın. Köftelik bulgurun üzerine baharatları koyup, iki parmak geçecek kadar kaynar su ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak 20 dakika bekletin. Bir tencereye, doğranmış soğanın yarısını ve zeytinyağının yarısını koyun. Salçayı ilave edin. 3 su bardağı sıcak su ekleyip, kaynayınca nohutları da katın ve 15 dakika pişirin. Şişen bulguru geniş bir tepsiye alıp, üzerine ince kıyılmış maydanozu, kalan soğanı, dövülmüş cevizi, yağsız kıymayı ve 1 çay bardağı suyu ekleyerek 15-20 dakika yoğurun. Macun kıvamına gelinceye kadar yoğurmaya devam edin. Bu harçtan fındık ve ceviz büyüklüğünde toplar yaparak, kaynayan nohutlu salçalı suyun içine atın. 10-15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.