Kıymalı Karnabahar Ograten

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KARNABAHARI çiçeklerine ayırıp yıkayın. Küçük doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Kıyma da kavrulunca diğer malzemeyi tencereye ekleyin. Karnabahar pişene kadar ocakta tutun. Cam bir tepsiye aldığınız karnabaharın üzerine beşamel sosu gezdirin. Orta ısılı fırında 20 dakika tutun. Daha sonra tepsiyi fırından alıp, üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Tekrar fırına verip, üzeri kızarana dek tutun. Beşamel sos için: 1 çorba kaşığı tereyağında 1 çorba kaşığı unu kavurun. Üzerine 1-1.5 su bardağı sütü ilave edip, tuzunu ayarlayın. Karıştırarak, boza kıvamı alana dek ocakta tutun

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.