1 BONFİLEYİ 8 eşit parçaya ayırın. Teriyaki marinatı için tüm malzemeyi bir kaba alıp karıştırın. Daha sonra 1/3'ünü kenara ayırın. Kalan kısmının içine eti koyup en az 2 saat buzdolabında bekletin.
2 Bütün dolmalık kırmızı ve sarı biberi barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde çevirerek közleyin. Biberler piştikten sonra kabuklarının kolayca soyulması için bir kaba alıp üzerini streç filmle kaplayın. Bu şekilde 4-5 dakika bekletin. Daha sonra kabuklarını soyup jülyen doğrayın. Üzerine kıyılmış kekik, zeytinyağı tuz ve karabiber ekleyip kenara alın.
3 Yarım dolmalık kırmızı biberi uzunlamasına ikiye bölün. Daha sonra her parçayı üçe bölün. Soğanı enine ikiye bölüp, katlarına ayırın.
4 Bir şiş alıp, marineden çıkardığınız bir parça eti şişe geçirin. Sonra sırasıyla soğan, mantar ve kırmızı biber geçirin. Yeniden et, soğan, mantar ve kırmızı biber dizin. Şişte 4 parça et olacak şekilde işlemi devam ettirin. İkinci şişi de aynı şekilde hazırlayın. Şişleri barbekü ızgarasının orta ateş bölümüne yerleştirin. 10 dakika çevirerek pişirin. Bonfile şişleri servis tabağına alın. Yanına közlenmiş biberle hazırladığınız karışımı yerleştirin. Kenara ayırdığınız teriyaki sosla irlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.