BILDIRCIN, kemiklerinden ayırın. Bıldırcın etlerini ızgarada pişirin. Doğranmış fesleğen ve çok az sıvıyağ ile marine edin. Buğdayı ayrı bir yerde haşlayın. Suyunu süzün. Sıcak halde iken içine yarım çorba kaşığı tereyağı ve parmesan peynirini ekleyip karıştırın. Yuvarlak halka bir kalıba boşaltın. Buğday keki önceden ısıtılmış 150 derece fırında 10 dakika pişirin. Havuç ve soğanı ince doğrayın. Bıldırcını kemikleri ile kavurun. Biraz su ilave ederek 2 saat kaynatın ve süzün. Süzdüğünüz suyun içine 1 çorba kaşığı nar ekşisi ilave ederek sos hazırlayın. Buğday keki servis tabağının ortasına yerleştirin. Üzerine bıldırcınları koyup tabağın kenarına sos dökerek servis yapın.