Izgara Bıldırcın, Buğday Kek ve Nar Ekşisi Sos ile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BILDIRCIN, kemiklerinden ayırın. Bıldırcın etlerini ızgarada pişirin. Doğranmış fesleğen ve çok az sıvıyağ ile marine edin. Buğdayı ayrı bir yerde haşlayın. Suyunu süzün. Sıcak halde iken içine yarım çorba kaşığı tereyağı ve parmesan peynirini ekleyip karıştırın. Yuvarlak halka bir kalıba boşaltın. Buğday keki önceden ısıtılmış 150 derece fırında 10 dakika pişirin. Havuç ve soğanı ince doğrayın. Bıldırcını kemikleri ile kavurun. Biraz su ilave ederek 2 saat kaynatın ve süzün. Süzdüğünüz suyun içine 1 çorba kaşığı nar ekşisi ilave ederek sos hazırlayın. Buğday keki servis tabağının ortasına yerleştirin. Üzerine bıldırcınları koyup tabağın kenarına sos dökerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.