Hindi Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HİNDİ kuşbaşı etini, yapışmaz yüzeyli tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile hafifçe kavurun. Ardından kekiği avuç içinde ezerek ekleyin. Birkaç kez bu şekilde çevirdikten sonra, üzerine ince kıyılmış taze kırmızı biberleri ekleyin. Yağda kırmızı rengi çıkana ve hindi parçalarına bu renk geçene kadar kavurun. En son kabakları kalın dilimler halinde tencereye ekleyin. Bir kere karıştırdıktan sonra, 4 çay kaşığı arabiata sos ekleyip ocağın altını kapatın (kesinlikle su eklemeyin).
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL