Maydanozları kıyın. Mantarları ince bir şekilde doğrayın. Soğanları küçük küpler halinde kesin. Sarımsağı püre haline getirin. Bonfileleri tuzlayıp biberleyin. Tavayı kızdırıp 1+1/2 yemek kaşığı zeytinyağı dökün ve bonfilelerin iki tarafını yüksek ateşte ikişer dakika pişirip bir kaba alın. Tavada az yağ kaldıysa 1 yemek kaşığı yağ ekleyin. Soğanları ilave edip yumuşayana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin,tereyağını ve mantarlarıda ekleyip biraz pişirin. Sırasıyla hardal, krema, tuz, karabiber ve etlerin suyunu da ekleyip karıştırın. Sosun kıvamı biraz koyulaşınca altını kısın ve etleri ekleyip istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar pişirin. Ocaktan almadan önce maydanozları ekleyip karıştırın ve sıcak olarak servis edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.